Theatergroep Vrij
 Theatergroep Vrij
©  2022 Theatergroep Vrij
Home Over ons Herfst Komedies Meer Acts Foto's Contact Reacties op komedies
Theatergroep Vrij speelt haar nieuwste voorstelling:  ‘Herfst’ Een voorstelling waarin met relativerende humor gekeken wordt naar het alledaagse menselijke getob over het ouder worden. Een komische en tegelijk ook realistische voorstelling. Een lach, een traan, actueel en herkenbaar 
Daar gaan ze, koffer, koeltas en met de bus op weg naar Schoorl, zoals ieder najaar. Een weekje vakantie in een zomerhuisje. Al 40 jaar. Aan het begin van hun leven vol lief en leed danste het echtpaar Van Beem op de muziek van Elvis Presley: ‘Love Me Tender’. Herman, nu gepensioneerd, werkte zijn hele leven op kantoor en Pauline deed de huishouding. Nu haalt het echtpaar herinneringen op, maar het geheugen van Herman laat hem steeds vaker in de steek. Het is duidelijk dat zijn beginnende dementie ook voor de zorgzame Pauline niet gemakkelijk is.
spel: Antoinette van der Velde & John Schneider Regie: Guido Jonckers
Reserveren
....en dit vinden deskundigen: klik HIER
Dit vindt ons publiek van ‘Herfst’ klik HIER
De voorstelling ‘Herfst ‘werd in 2019 en 2020 in diverse kleinere  theaters en op locatie gespeeld. Steeds waren de voorstellingen uitverkocht. Het publiek was enthousiast en er waren aanbevelingen van deskundigen om de voorstelling in 2022, na corona, weer te gaan spelen. Zeker nu Alzheimer Nederland stelt dat 1 op de 5  mensen met dementie te maken krijgt, is ‘Herfst’ bijzonder actueel.  In 2022 werden de voorstellingen in Maassluis en Naaldwijk mede door ondersteuning van Zorgkantoor DSW mogelijk gemaakt.
Herfst